031 801 996

Želim ponudbo

Spalnice

POHIŠTVO SPALNICE IN POSTELJE Z NOČNO OMARO

Izdelava pohištva spalnice iz masivnega lesa po meri in vgrajenimi kakovostnimi materiali. Zakaj masivno pohištvo? Dandanes se ljudje ne zavedamo umetnih mas, ki so umeščene v naš prostor za bivanje in spanje. Lepila in manj kvalitetni materiali lahko povzročajo slabo spanje in nemirnost. Nasvet za izdelavo pohištva spalnice iz naše strani zajema kvalitetne omare in trdno posteljo v kateri preživimo kar velik del življenja.

3D IZRIS SPALNICE

Običajno poskrbimo za 3D izris spalnice in postelje umeščene v spalni prostor. Pohištvo spalnice mora biti ergonomsko dovršeno in funkcionalno. Veliko lažja odločitev za postavitev hohištva spalnice dobimo, če se predhodno naredi izris v 3D pogledu, le tako lahko veste koliko imate izkoriščenega prostora v spalnem delu. Naše podjetje svetuje vsem kupcem kakovosten izris predhodno in svetovanje za izdelavo spalnega prostora.

POSTELJE ZA SPALNICE IZ MASIVNEGA LESA

Ena od komponent kvalitetne spalnice predstavlja postelja. Masivna postelja nudi kvalitetno spanje in izkoriščenost prostora. V leseno posteljo lahko umestimo predalnik za shranjevanje posteljnine. Sezonske odeje in vzglavnike tako lahko pospravite v predal postelje in tako prihranite prostor v ostalih omarah spalnice. Dno postelje v mizarstvu Oblak naredimo leseno. Leseno dno nudi kvalitetno zračenje jogija, hkrati pa nudi kompaktnost masivne postelje.