031 801 996

Želim ponudbo

Gladka notranja vrata

NOTRANJA VRATA si lahko ogledate tudi tukaj

NOTRANJA VRATA

Gladka notranja vrata dajejo vsakemu stanovanju še dodatno estecko podobo. Funkcija le teh je kvalitetna zvočna in toplotna izolativnost ter ohranjanje vaše intimnosti. Izbirate lahko med različnimi stili vrat:

Moderna notranja vrata

Klasična notranja vrata

Prestižna vrata

PREDNOSTI IN UGODNOSTI, KI VAM JIH NUDIMO V MIZARSTVO OBLAK BOŠTJAN ŽIRI

  • možnosti različnih načinov plačila
  • brezplačna izmera, strokovno svetovanje in izdelava predhodnih skic in ponudbe
  • izdelava po meri
  • barve in obliko notranjih vrat prilagodimo
  • kvaliteta zapiranja in tesnenja
  • velika izbira modelov vrat
  • točen rok dobave
  • izvedemo demontažo, odvoz starih vrat, montažo novih vrat
  • poskrbimo za dobavo stekel, kljuk in ostalih dodatkov
  • uporaba naravnih materialov (les, furnir)

VELIKA IZBIRA TROPSKIH IN DOMAČIH LESOV

Domači furnirji in masivni les:

Tropske vrste furnirjev in masivnih lesov:

VRATNO KRILO

Krilo ima na zunanjem obodu masivni nalimek v barvi vrat in podboja. V notranjosti okvirja vrat pa so smrekove lesene letvice in papirnato satovje. Polnilo notranjosti vratnega krila so: (papirnato satovje, polna iverna sredica za zvočno izolacijo in pa negorljiva sredica). V obod krila so zavijačena nastavljiva nasadila, ki so lahko skrita ali pa vidna s okrasnimi pokrivnimi kapicami, ki so običajno v barvi kljuke. Poleg vrat Za vas priskrbimo kljuke, stekla vseh modelov ki so lahko (klasična, lepljena, kaljena, termopan, vitraž, fuzija). Površinska obdelava vrat je običajno poliuretanski prozorni lak, ki ima sledeči sijaj: (mat 10%, polmat 50%, visoki sijaj 80%) Vrata so lahko tudi furnirana in lužena, kar pa pomeni spreminjanje barve osnovnega lesa ali furnirja.

MASIVNI PODBOJ

Za vsa vrata izdelujemo sistem masivnega podboja, ki pa se je na dolgi rok obnesel kvalitetno, saj ga izdelujemo že 25 let. V notranjost in pa zunanje zaključne letve vgradimo masivni les smreke, zunanje površine oblečemo v 4 mm debeline mdf plošče, ki preprečujejo notranjo delovanje lesa. Podboji, ki so barvani belo ali barvah po ral lestvici nimajo furnirane mdf plošče. Natur barvani furnirani podboji pa imajo na vseh vidnih delih masivne nalimke in pa ploskovno furnirano površino.

STEKLENA NOTRANJA VRATA

Odprtine za steklena notranja vrata prilagodimo glede na vaše želje. Po potrebi dobavimo stekla in jih v krila tudi vgradimo. Zasteklitvene letvice ponujamo različnih oblik in barv. Kot novost pa izdelujemo tudi masivne podboje in v celoti stekleno vratno krilo, ki je kaljeno.

CENIK  NOTRANJIH VRAT

Cene notranjih vrat oblikujemo glede na vaše povpraševanje. Bistveni podatki so: višina, širina, debelina zidu ter model vrat vključno z vrsto lesa oziroma furnirja.