031 801 996

Želim ponudbo

Dnevne sobe

POHIŠTVO PO MERI

Ponudba pohištvo po naročilu in lesena vhodna vrata zajemajo kakovost mizarskih produktov narejenih po naročilu. Pohištvo iz masivnega lesa nudi eleganco v prostoru in naraven kos materiala, katerega ne morete spregledati. Izdelava dnevne sobe spada med tehnično zahtevne projekte, saj v osnovi potrebujete kakovosten 3d Izris prostora in izris dnevnih omar umeščenih v to stanovanje.

MODERNE DNEVNE SOBE

Modernost zahteva gladke in čiste linije, visoki sijaj odhaja iz programa izdelave pohištva. Trend pohištva temelji na enostavne pravokotne dele pohištva brez vidnih ročajev. Dnevne sobe pa so zaprtega tipa z malo količino odprtih polic. Moderna dnevna soba poskrbi za udobje, lepo počutje in kakovostno bivanje v dnevnih prostorih.

LED OSVETLITEV DNEVNEGA POHIŠTVA

Dandanes skrbimo za nizko porabo energije, led luči za osvetlitev dnevnih delov pohištva poudarjajo dele pohištva z učinkom osvetlitve. Nizka poraba energije in močna svetilnost led luči spremeni vašo dnevno sobo v moderno obliko. Močna osvetlitev skrbi za ohranjanje vaših oči, romantična večbarvna možna osvetlitev pa nudi možnost spreminjanje barvnih odtenkov preko RGB daljinca hkrati pa nudi programe za večbarvno osvetljavo na različne načine. Tehnologija LED LUČI poudarja varčnost in močno svetilnost v prostoru.

OKOVJE ZA POHIŠTVO DNEVNE SOBE

Okovje za dnevne sobe in uporaba mora biti kvalitetna. Pohištveno okovje mora imeti zavorni sistem pri zapiranju predalov, v predalnik pa moramo pogledati popolno, kar pomeni možnost za popolni izvlek predala iz korpusa in pregled kompletne vsebine v predalu. Tudi vrata omare vsebujejo okovje Blum, ki ima zavorne sisteme zapiranja, pred končnim zaprtjem omare poskrbi za blaženje zapiranja s sistemi, ki jih ponuja okovje BLUM.

3D IZRIS POHIŠTVA

Zakaj? 3D izris , enostavno pridemo do zaključka, da nimamo realne predstave o prostoru in pohištvo narejeno po meri nima smisla, če ni narejeno tako, kot je v vašem interesu. Žal je velikokrat problem končnega izdelka, ker ni bilo predhodne študije izrisa, ko je pohištvo dokončno narejeno in zmontirano ni vrnitve nazaj. Mizarstvo Oblak Boštjan svetuje 3D izris pohištva in vizulacija, kar se izkaže za zelo kvalitetno predstavo, ki jo kupec dobi na tehničnem načrtu vaših prostorov. Imate odlično priložnost prilagajanja in risanja po meri do vašega zadovoljstva. Nasveti za 3D izris iz naše strani vsakomur, ki ima slabše predstave o kakovostni dnevni ali kuhinji. Kuhinje po meri narisane v 3D obliki za lažjo predstavo poskrbimo mi, brezplačni 3d izris nudi prave ponudbe za vas, a pogoj za brezplačni izris pohištva iz naše strani zahteva nakup našega izdelka, v primeru da ponudbeni pogoji niso sprejemljivi za vas, zaračunamo simbolično ceno za 3D IZRIS OMAR.