031 801 996

Želim ponudbo

Lesena notranja vrata

LESENA NOTRANJA VRATA  si lahko ogledate tudi tukaj

LESENA NOTRANJA VRATA

Lesena notranja vrata so produkt mizarska dela naših prednikov, možne izvedbe so: klasična notranja vrata ali rustikalna notranja vrata. Funkcija vrat je kvalitetna zvočna in toplotna izolativnost. Les, ki je vgrajen v lesena notranja vrata pa vam še dodatno povdarja naravne materiale v stanovanju. Stil vrat med katerimi lahko izbirate:

Klasični stil notranjih vrat

Rustikalna notranja vrata

Mizarstvo Oblak Boštjan Žiri pa vam nudi veliko prednosti pri prenovi ali novogradnji:

  • možnosti različnih načinov plačila
  • brezplačna izmera, strokovno svetovanje in izdelava predhodnih skic in ponudbe
  • izdelava po meri
  • barve in obliko notranjih vrat prilagodimo
  • kvaliteta zapiranja in tesnenja
  • velika izbira modelov vrat
  • točen rok dobave
  • izvedemo demontažo, odvoz starih vrat, montažo novih vrat
  • poskrbimo za dobavo stekel, kljuk in ostalih dodatkov
  • uporaba naravnih materialov (les, furnir)

VELIKA IZBIRA TROPSKIH IN DOMAČIH LESOV:

Domači furnirji in masivni les:

Tropske vrste furnirjev in masivnih lesov:

VRATNO KRILO

Krilo je v celoti leseno, vsi robovi so običajno zaobljeni vendar ni obvezno. Lahko vsebujejo ravna polnila ali pa profilirana polnila. Možnost izdelave je tudi v sistem sendvič, letvice profilirane podobno opažu vendar so širše. Na zunanji strani so lahko različni dodatki, ki uprizarjajo starinski stil. Prav tako tudi pri lesenih vratih lahko naredimo poljubno odprtino za steko po vaši želji. Dodani so lahko skriti ali pa klasični panti. Končna obdelava je običajno prozorno lakirana površina ali pa lužena barva (naravnemu lesu spremenimo barvni odtenek). Poleg vrat za vas priskrbimo kljuke, stekla vseh modelov, ki so lahko (klasična, lepljena, kaljena, termopan, vitraž, fuzija).

MASIVNI PODBOJ

Za vsa notranja vrata izdelujemo sistem masivnega podboja, ki se je na dolgi rok obnesel kvalitetno, saj ga izvajamo že petindvajset let. V notranjost in pa zunanje zaključne letve vgradimo masivni les smreke, zunanjo površino oblečemo v furnir istega lesa, kot masivno krilo. Podboj za masivna notranja vrata pa je lahko tudi v celoti iz istega materiala kot krilo. Natur barvani furnirani podboji imajo na vseh vidnih delih masivne nalimke in ploskovno furnirano površino. Vgradnja kvalitetnih nasadil (pantov) pa nam omogoča stabilnost vratnega krila in pa kvalitetno nastavljivost.

STEKLENA NOTRANJA VRATA

Za vas ponujamo klasična notranja vrata iz lesa v kombinaciji vrat s stekleno odprtino. Glede na željo pa se lahko naredi v celoti stekleno vratno krilo, ki je kaljeno in vsebuje okovje za steklo. Odprtine za steklena notranja vrata prilagodimo glede na vaše želje. Po potrebi dobavimo stekla in jih v krila tudi vgradimo. Steklitvene letvice ponujamo različnih oblik in barv. Čedalje bolj se v moderen dom umešča starinska masivna notranja vrata, kjer se dizajn ujema z moderno opremo stanovanja.

CENIK  NOTRANJIH VRAT

Cene notranjih vrat oblikujemo glede na vaše povpraševanje. Bistveni podatki za kvalitetno izdelavo ponudbe so: višina vrat, širina vrat, debelina zidu ter model vrat vključno z vrsto lesa oziroma furnirja. Cena za lesena vrata lahko naraste zaradi trga z masivnimi lesovi. Dražja vrata so narejena iz masivnega lesa hrast, cenejša vrata pa so iz masivnega lesa smreke ali jelke. Dandanes se za izdelavo lesenih vrat ponuja les: smreka, sibirski macesen, hrast, bukev.